Sollentuna Kampidrottsförening
- SKIFT

Sportjujutsu (SJJ) är en modern kampsport utvecklad i Sverige med utgångpunkt i det internationella regelsystemet för jujutsu. Slag, sparkar, kast, nedtagningar, fasthållningar, ledlås och strypningar är tekniker som ingår i sporten och rörelseglädje är ett ledord som alltid genomsyrar träningen.

Dom allra flesta tränar hos oss för motionens och gemenskapens skull men vi har även en stor tävlingsverksamhet för både barn, ungdomar och vuxna. Vi deltar regelbundet på tävlingar runt om i Sverige och internationellt. Varje år tar vi medaljer på SM och inte sällan av ädlaste valör.

Vi har träning från 5 års ålder och våra äldsta aktiva medlemmar är i 60-årsåldern. Vill du börja träna SJJ klicka här

Vill du läsa mer om sportjujutsu klicka här

Här finns en video från SM 2014 som visar hur sporten ser ut i tävlingssammanhang. Klicka här

Det finns inga nyheter..