SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Sollentuna Kampidrottsförening
- SKIFT
Sollentuna Kampidrottsförening & Träningscenter har länge varit Sollentunas överlägset största kampsportsförening med ca 300 medlemmar. Vi har bedrivit verksamhet i kommunen sedan 1974 och under årens lopp har det funnits olika kampsporter på schemat. 

I dag har vi träning i Sportju-jutsu, Brasiliansk Jiu-jitsu och Fighting Fitness. 

Hos oss kan du börja träna när du fyllt 5 år och våra äldsta medlemmar är runt 60 år gamla. Vi har träning för nybörjare, motionärer och elitaktiva. 

Många har sina barn som börjar träna hos oss men blir sedan själva inspirerade till att börja vilket vi tycker är väldigt roligt. Andra har tröttnat på gymmet och kommer till oss för att få en ny utmaning. Träningen hos oss är upplagd så att du alltid kan anpassa nivån efter dina förutsättningar. Du behöver inte vara vältränad eller vig för att börja träna. Du ska börja träna hos oss för att bli vig och vältränad. 

För dig som vill tävla finns goda möjligheter. Vi deltar regelbundet på tävlingar i BJJ, jujutsu och ibland även i andra kampsporter. Varje år tar vi medaljer på SM i jujutsu och vi har även aktiva i landslaget. Vi strävar efter att ha bra tränare som regelbundet deltar i utbildningar, träningsläger och tävlingar för att kunna ge våra medlemmar så bra träning som möjligt. 

Har du tränat kampsport tidigare kan det hända att du kan hoppa in i en grupp direkt. Hör av dig till oss via mejl info.skift@gmail.com för att se vad som passar dig. Har du inte tränat tidigare är du välkommen att skicka in dina uppgifter via vårt anmälningsformulär här

Välkommen att börja träna hos oss!