Sollentuna Kampidrottsförening
- SKIFT
Schema våren 2019

Medlemsavgift
Medlemsavgiften på 200 kr betalas en gång per år av alla medlemmar och gäller per kalenderår.

Träningsavgift
Träningsavgiften betalas varje termin man tränar.

Ålderskategori                                       Terminsavgift

LekJutsu 1 träning/vecka                           750:-

Knattar och barn, 1 träning/vecka             750:-

Knattar och barn, 2 träningar/vecka      1 200:-

Ungdoms- och vuxengrupper

1 träning/vecka                                            750:-

Ungdoms- och vuxengrupper

2 träningar/vecka eller mer                      1 400:-

Fighting Fitness 1 träning/vecka               550:-

Bli medlem
Följ länken här och fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig angående möjligheter att börja träna.

Om du har erfarenhet av kampsport sedan tidigare finns möjligheten att direkt börja träna i en mer avancerad grupp. Skicka ett mejl till info.skift@gmail.com med dina erfarenheter så ser vi över möjligheterna och kontaktar dig.

Som medlem är du välkommen att nyttja lokalerna på obokade tider. Förutom dojon finns en övervåning med ett fåtal mattor och möjlighet till styrketräning. Ta kontakt på vår facebookgrupp för att höra om någon finns på plats eller för att bli insläppt i lokalerna om det är utanför ordinarie träningstider.

Betalning
När du blivit medlem och har provtränat gratis några gånger skickar vi en faktura till dig. Den ska betalas innan förfallodatum annars anses du ha slutat i föreningen.